Tattoo removal

En tattoo removal, eller tatoveringsfjernelse som vi kalder det, har aldrig været nemmere at garantere end nu! 

Lad os gøre det helt klart fra start, ja vi kan fjerne din tatovering. Vi har allerede +25.000 vellykkede behandlinger i vores klinik, der anses som landets førende i sin branche. 

Hvordan fjerner vi din tatovering? 

Vi har som den eneste klinik anskaffet os det sikreste, bedste og  absolut nyeste teknologi der findes. Vi fjerner din tatovering med lasersystemet Lutronic PicoPlus (ekstern link). Her sendes kraftige lysbølger ind i huden der straks optages i farvepigmenterne. 

Når dette sker, så sprænger farvepigmenterne i tatoveringen og nedbrydes til meget små bestanddele. I dag kan vi med markedets nyeste teknologi, Lutronic Picoplus, nedbryde farvepigmentet til ekstremt små rester.

Det betyder at disse rester af farvepigmentet fra tatoveringen udskilles langt hurtigere end nogensinde før gennem kroppens immunforsvar. 

Behandlingen foregår ved, at vores behandler skyder laserlys mod hvert eneste lille punkt i tatoveringen. For hvert skud mærkes et stik i huden. Nogle oplever dette som smertefuldt, men de fleste gennemfører behandlingen uden brug af smertestillende medicin.

Vi ser desværre at der stadigvæk behandles med lasere i Danmark, der langt fra er kraftige nok til at nedbryde farvepigmentet tilstrækkeligt. 

Det skal være perfekt første gang!

Med vores lasersystem kan en perfekt tattoo removal, som det så ofte kaldes, nu endelig garanteres! Det er vi ekstremt stolte over. 

Vi kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er at vælge den rigtige behandling første gang. Det er vigtigt at laserudstyret er indrettet til at udsende en tilstrækkelig stor effekt for at opnå et perfekt resultat. 

PicoPlus Laser er en non-ablativ laser (det betyder at den ikke ødelægger yderste hudlag og huden derved forbliver intakt).

Med dette helt nye udstyr kan laseren sprænge farvepigmentet, uden at huden omkring bliver ødelagt.

Med andre ord, så kan du være helt sikker på at din hud efterlades nøjagtig, som inden du lagde krop til din tatovering. 

Se flere resultater, spørgsmål og svar inden du starter en tattoo removal.

tattoo removal