VORES HISTORIE

Nude har mere end 5 års erfaring inden for tatoveringsfjernelse
og over 25.000 behandlinger bag sig.

NUDE er den største klinik set på kundekartotek i Danmark og med Kasper L. Jensen bag roret har virksomheden skabt sig et godt omdømme ift tryghed, kvalitet og professionalisme.

Som den eneste klinik på Sjælland tilbyder vi verdens kraftigste og mest avancerede laser til fjernelse af dine tatoveringer. Denne leverer ægte photoakustisk energi der arbejder i 450 milliarddele af et sekund, hvilket er hurtigere og mere effektivt end nogen anden laser på markedet og vi fjerner ALLE farver. I marts måned flyttede vi til nye flotte lokaler på Amagerfælledvej 130.

Det er derfor på baggrund af erfaring og research, at vi med garanti behandler dig som kunde med det absolut bedste udstyr, der findes på markedet inden for tatoveringsfjernelse.

Du er altid velkommen forbi vores klinik, hvis du ønsker at vi taler om dine muligheder for behandling.

Vores værdier

Vi sætter kvalitet og tryghed først når det kommer til tatoveringsfjernelse. Vores mål er at opnå det bedste resultat på den mest effektive måde og samtidig sikre DIN tryghed under hele behandlingsforløbet.

Vi sætter kunders tilfredshed før alt andet og sikre os at du har gennemgået et velinformeret, trygt og effektivt behandlingforløb.

Hos NUDE sikre vi hver enkelte kunde fra du påbegynder dit behandlingsforløb til du går tilfreds ud af døren ved din sidste behandling med en tatovering mindre.

Vi tager behandlingen i dit tempo og sørger for hjælpen til smertelindring og din efterbehandling. Alt er muligt, hvis du har en tatovering du er ked af står vi klar til at hjælpe dig med at få den fjernet med vores helt nye PicoPlus (1.8GW).

25.000+ behandlinger

Henover 5+ år har vi haft mere end
25.000 vellykkede behandlinger.

Tattoo removal

Markedets bedste laser

Nude er den eneste klinik i
København, som anvender Picoplus

Lægesuperviseret klinik

Du får en effektiv og tryg behandling
på en lægesuperviseret klinik

BESTIL EN TID

Er du klar til at fjerne din tatovering
så bestil en tid her på siden.

Klik på knappen herunder og vælg en tid der passer dig i vores bookingsystem.
Vi har åbent mandag – lørdag fra kl. 09:00 – 19:00