En komplet fjernelse af tatovering er nu, med den nyeste og helt revolutionerende laser på markedet Lutronic PicoPlus, endelig mulig at garantere vores kunder hos NudeCPH.

Mange af vores kunder er ofte tvivlsomme og uklare omkring en tatoveringsfjernelse, før de starter en behandling hos os. Det kan skyldes flere ting. I det følgende vil vi forsøge at besvare typiske spørgsmål omkring en fuldstændig fjernelse af tatovering.

Måske har du før forsøgt dig hos en anden klinik, der benytter sig af en billigere type laser. Det kan fx være en laser af typen Q-switch eller andre lasere, der ikke har samme effekt som Lutronic PicoPlus. Vi anbefaler ikke at man vælger en billigere type laser, da det kan føre til uønskede komplikationer og skade af pigmentet i huden.

Hvis man sammenligner Lutronic PicoPlus med andre modeller som fx Q-Switch, PicoWay, PicoSure eller Discovery, så har disse ikke samme energi effekt, hvilket fører til langt flere behandlinger.

Lutronic PicoPlus har et peak power på 1.8GW, hvilket gør den til den kraftigste laser til fjernelse af tatovering der nogensinde er produceret.

Kasper jensen, certificeret laserbehandler nudecph

Vores helt nye Lutronic PicoPlus laser leverer photoakustisk energi i 450 milliard-dele af et sekund. Derudover leverer den energi i fire forskellige bølgelænger: 1064, 532, 595 og 660nm, hvilket gør det muligt at fjerne alle farver i en tatovering. Det gælder også gul og rød!

PicoPlus anvender ekstremt korte energipulse (450 picosekunder) med så høj energi (peak power 1,8 GW), at pigmentet i tatoveringen krystalliseres og derefter optages af immunsystemet, så tatoveringer effektivt fjernes fra huden.

Du kan læse endnu mere om Lutronic PicoPlus her (Eksternt link)

Typiske spørgsmål om fjernelse af en tatovering