Sådan fik David en perfekt tatoveringsfjernelse

Tatoveringsfjernelse lyder sikkert for mange, som noget man ikke bare kan. Ikke desto mindre, er det forkert!

Vi har netop anskaffet os markedets absolut bedste lasersystem Lutronic Picoplus (eksternt link) og derfor tør vi nu at garantere vores kunder et perfekt resultat.

David kom til os med et ønske om at få fjernet sin tatovering, der som det ses på billedet, dækkede både halsen og store dele af hovedbunden.

Tatoveringsfjernelse Rasmus

Vi fjernede fortidens fejltrin

Vores klient David var bare et andet sted i livet, hvor tatoveringerne ikke faldt naturligt ind i en forandret dagligdag. Vi måtte længe overbevise ham om at vi altså sagtens kunne stå for en perfekt tatoveringsfjernelse, der efterladte huden fuldstændig som før.

I forløbet anbefalede vi David mellem 8-10 behandlinger. Det er en generel anbefaling som mange af vores kunder hører. Efter hver behandling skal der går minimum 6-8 uger. I denne periode hjælper kroppens immunforsvar med at fjerne de nedbrudte blæk-molekyler i huden.

Der er selvfølgelig flere faktorer der spiller ind i et vellykket resultat, når man ønsker at fjerne tatoveringer. Vores dermatolog gennemgår og sikrer og garanterer at din tatovering kan fjernes helt inden du starter op i et forløb hos os. Se vores typiske spørgsmål og svar her.

Tatoveringsfjernelse der er til at stole på

Vi tilbyder som de eneste en spritny state-of-the-art laserbehandling, der er verdens mest avancerede og skånsomme metode til dato.

Glem alt om traditionelle lasersystemer, der aldrig helt fjerner tatoveringen. Med PicoPlus-laseren er du derimod garanteret et hurtigt og effektivt resultat, der efterlader din hud som den fineste nøgne babyhud, som før du lagde krop til tatoveringen.

Ovenikøbet på den halve tid i forhold til tidligere metoder. Siden starten for 6 år siden kan vi nu prale af mere end 25.000 veludførte behandlinger og lutter 5-stjernede anmeldelser.

Vi er glade og stolte af den tillid David gav os og ønsker ham bare alt mulig held og lykke i fremtiden. Nu med et ændret udseende!

Relaterede artikler

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Kontakt os og spar 25% på din første behandling

Udfyld kontaktformularen og få et gratis bud på hvad din tatovering kræver af
behandling for at blive fjernet.

Valgfrit