LÆS OM

Sådan fjerner vi tatoveringer

En komplet tatovering fjernelse er endelig med den nyeste og helt revolutionerende laser på markedet Lutronic PicoPlus mulig at garantere vores kunder.  

I modsætning til tidligere lasersystemer på markedet  hvor laseren varmede pigmentet op (hvilket gav øget risiko for forbrænding), så knuser Lutronic Picoplus i stedet pigmentet med photoakustisk energi.

Vores laser anvender ekstremt korte energipulse (450 picosekunder) med så høj energi (peak power 1,8 GW), at pigmentet i tatoveringen krystalliseres og derefter optages af immunsystemet, så tatoveringer effektivt fjernes fra huden.

LÆS OM

Lutronic Picoplus

Lutronic PicoPlus har et peak power på 1.8GW, hvilket gør den til den kraftigste laser til fjernelse af tatovering, der nogensinde er produceret.

Vores lasersystem leverer photoakustisk energi i 450 milliard-dele af et sekund. Derudover leverer den energi i fire forskellige bølgelænger: 1064, 532, 595 og 660nm, hvilket gør det muligt at fjerne alle farver i en tatovering. Det gælder også gul og rød og sikrer dig en komplet tatovering fjernelse.

LÆS OM

Mikro & små tatoveringer

Mindre tatoveringer er naturligvis hurtigere at fjerne og derfor er selve behandlingstiden også kortere for vores dermatolog. 

Hvis størrelsen på din tatovering er mellem 1-12 cm2, starter prisen fra 500kr/behandling.
 
Book en gratis konsultation længere nede på siden.

LÆS OM

Mellem & store tatoveringer

Større tatoveringer har ofte en længere behandlingstid for vores certificerede behandlere. 

Hvis størrelsen på din tatovering er større end 12 cm2, starter prisen fra 1.000kr/behandling.
 
Book en gratis konsultation længere nede på siden og hør hvordan vi kan fjerne din tatovering.

LÆS OM

Cover up af tatoveringer

Hvis du i stedet for en komplet fjernelse, ønsker en ny tatovering på samme sted hvor din nuværende tatovering sidder, så er det ofte en hurtigere behandling og kræver færre behandlinger. 

Prisen pr. behandling for et coverup starter på kr. 500,00.

Mikro / små tatoveringer

Størrelser mellem 1-12 cm2

Gratis konsultation
– Forventet antal behandlinger 2-10
– Minimum 6-8 uger mellem hver behandling
 

Fra
500 kr.

Medium / store tatoveringer

Medium og store tatoveringer er større end 12 cm2.

Gratis konsultation
– Forventet antal behandlinger 2-10
– Minimum 6-8 uger mellem hver behandling

Fra
1.000 kr.

Cover up

Cover up kan laves på alle størrelser af tatoveringer

Gratis konsultation
– Forventet antal behandlinger 2-6
– Minimum 6-8 uger mellem hver behandling

Fra
500 kr.

Fjern tatoveringer med markedets bedste lasersystem Lutronic Picoplus. Hos Nude er vi ekstremt stolte og tilfredse med, som de første i Danmark, at have sikret vores kunder det nyeste – og bedste teknologiske udstyr i hele branchen.

Vores nyeste lasersystem fjerner ikke bare dine tatoveringer, den efterlader også din hud fuldstændig som før du fik din tatovering. Med mere end 25.000 succesfulde behandlinger kan vi garantere dig en komplet fjernelse af din tatovering.

Fjern tatoveringer – hvordan gør I lige det? 

I modsætning til tidligere lasersystemer på markedet hvor laseren varmede pigmentet op (hvilket gav øget risiko for forbrænding), så knuser Lutronic Picoplus i stedet pigmentet med photoakustisk energi. 

Vores laser anvender ekstremt korte energipulse (450 picosekunder) med så høj energi (peak power 1,8 GW), at pigmentet i tatoveringen krystalliseres og derefter optages af immun-systemet, så tatoveringer effektivt fjernes fra huden. 

Fjern tatoveringer – hvor lang tid tager det? 

Der er flere faktorer der bestemmer, hvor lang tid det tager, før din tatovering er helt væk. Med mere end 5 års erfaringer ser vi oftest at der kræves 6-12 behandlinger, før et perfekt resultat er opnået. 

Fjern tatoveringer

GRATIS OG UFORPLIGTENDE

Kontakt os og spar 25% på din første behandling

Udfyld kontaktformularen og få et gratis bud på hvad din tatovering kræver af
behandling for at blive fjernet.

Valgfrit